Over Mij

Over Mij

Mijn naam is Ivo Maarhuis en ik ben gediplomeerd drumleraar, sessiemuzikant en drummer in verschillende bands.

Drummer

Mijn fascinatie met trommelen en drummen begon al op jonge leeftijd en zoals bij velen, moesten eerst de potten en pannen van mijn ouders het ontgelden. In mijn tienerjaren vond mijn voorliefde voor drummen en muziek zich een weg richting de Nederlandse podia via mijn eerste bandjes. Na het toetreden tot de band Izegrim, nam dit een professionele wending en werden er buitenlandse studio’s bezocht voor CD opnames en naast Europese tours, ook de Verenigde Staten en Zuid Amerika aangedaan.

In 2006 begon ik in Zwolle mijn muziekopleiding artiest uitvoerend en leerde hier door middel van professionele workshops, clinics en lessen door gerenommeerde artiesten de fijne kneepjes van het vak kennen. Ik breide mijn muzikale kennis uit richting meerdere stijlen en leerde de kunst van het musiceren binnen deze stijlen. Voor een impressie verwijs ik u graag door naar de pagina media, waar filmpjes van verschillende stijlen te bekijken zijn.

Drumleraar

Na afgestudeerd te zijn in 2010 heb ik middels de opgebouwde contacten mijn wens als zelfstandig muzikant en drumleraar kunnen realiseren. Tot op heden geef ik met veel plezier en toewijding drumles en workshops vanuit mijn eigen, volledig geïsoleerde en moderne studio. Door de gunstige centrale ligging is het zowel voor Zutphen als voor omstreken toegankelijk en goed te bereiken.

Ivo Maarhuis speelt exclusief op Amedia Cymbals, Balbex stokken en Cympad.

Discografie

 • 2006 Deltion Band CD
 • 2007 R10 Band CD img4c42ed7494cd3
 • 2008 Trashed - promo
 • 2009 Izegrim - Point of no return MCD
 • 2010 Rock Dus - Split EP
 • 2011 Izegrim - Code of Consequences CD
 • 2011 Neckbreak Nation - Warchitects MCD
 • 2013 Izegrim - Congress of the Insane CD
 • 2014 Neckbreak Nation - Stroke of the Devil's Hour CD
 • 2015 Izegrim Congress LP
 • 2016 Izegrim - The Ferryman's End CD