Media

Media

Welkom op de pagina media!

Hier kun je video's bekijken van mijn drumspel. De stijlen lopen uiteen van funk en latin, tot metal en popmuziek. Het is voor mij als muzikant belangrijk mijzelf zo breed mogelijk te oriƫnteren, in zoveel mogelijk verschillende disciplines. Naar mijn idee is dit de beste manier om een eigen stijl te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. Uiteraard is dit ook een filosofie die ik hanteer binnen de lessen.

Kijk voor recenter beeldmateriaal en meer informatie over het opnemen van de filmpjes op de pagina video. Hier vindt u ook video's van leerlingen.

Ik heb van 4 populaire nummers een medley gemaakt en vervolgens hierover drumpartijen bedacht. Zo zie je maar weer dat op alles gedrumd kan worden!

Deze funky latin beat is geschreven in een vreemde maatsoort, namelijk een 7/8e . Deze complexe maatsoort is naast latin, veel te vinden in Balkan muziek!

Dit is een nummer van een van mijn bands. Veel snelle fills, breaks en dubbelbass patroontjes. 4/4 maten en 3/4 maten wisselen elkaar veelvuldig af.

Dit is een oefening die ik graag doe! Het is een zeer geschikte oefening om strakker te worden in je roffels, en je improvisatie vermogen op te krikken.