Drumlessen

Drumlessen

Op zoek naar drumles in Zutphen?

Hier bent u aan het juiste adres! Vanuit mijn eigen studio geef ik als gediplomeerd leraar drumles in Zutphen. Meespelen met je favoriete muziek, een vette beat neerzetten, en grooven tot je erbij neervalt? Of juist onafhankelijkheid, rudiments en techniek? Misschien wil je wel een totaal nieuwe stijl leren beheersen, of misschien wil je het wel allemaal! Bij IM Music wordt jou favoriete manier van spelen werkelijkheid met een persoonlijk lesplan dat volledig is aangepast op jou behoeftes. Natuurlijk behandelen we de essentiële basis zodat je goed van start gaat, maar je zult al snel merken dat de lessen zich vormen naar persoonlijke wensen en voorkeuren. Of je nu ontspannen wilt trommelen, of wilt zwoegen op een moeilijk muziekstuk of nummer, jou wens staat voorop.

Verschillende disciplines

Naast reguliere drumlessen zijn er ook een paar gerichte disciplines waar we ons op kunnen richten. Dit loopt uiteen van een specifieke stijl tot dubbel-bass technieken, onafhankelijkheid tot zelfs een cursus studio drummen, waar we onder andere behandelen hoe je op verschillende manieren een clicktrack kan benaderen.

Kinderen

Zelfs voor de allerkleinsten (5/6 jr) is er een leuke methode om bezig te zijn met klanken en tonen. Dit heeft bewezen de ontwikkeling en de motoriek van het kind te stimuleren, wat bij handelingen op latere leeftijd weer van pas komt. Kortom, voor elke stijl, leeftijd of wens is er een passende methode.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis proefles!